Meer resultaten voor amsterdam leuke dingen

 
amsterdam leuke dingen
10 Leuke en betaalbare uitjes met je baby en peuter This Girl'S' Black Book.
Met een kleuter is er voldoende te doen maar met een baby of peuter is het lastiger. In deze post deel ik daarom een aantal tips voor ouders om buitenshuis leuke dingen te doen met een baby of een peuter.
Wat te doen met je vriendin: Tips voor leuke activiteiten.
Wanneer je met je vriendin naar Amsterdam gaat zijn er een hoop leuke dingen die ik je kan aanraden. Zelf woon ik inmiddels een paar jaar in Amsterdam en heb vele leuke activiteiten ondernomen met vriendinnetjes. Rondvaart door de grachten.
Vijf bijzondere musea die je nog niet kent in Amsterdam. Vijf bijzondere musea die je nog niet kent in Amsterdam.
Zo ontdek ik leuke feiten over het ontstaan van de kerk en het katholieke leven in het Amsterdam van die tijd. Voor kinderen is er een speciale tour, waarbij ze kunnen zoeken naar lieveheersbeestjes die kleine geheimen van de kerk onthullen.
Leuke dingen doen in de stad.
Amsterdammers kennen de stad het beste. We hebben een aantal leuke tips voor u van de plekken die we graag zelf bezoeken. In de winkel hebben we verschillende stadsplattegronden voor u. Onze medewerkers staan u van dienst als u de weg nog niet zo goed kent. Er zijn gratis plattegronden met fietsroutes buiten Amsterdam.
Leuke activiteiten bij regen in Amsterdam I amsterdam.
Dit is onze selectie van de 10 leukste dingen om te zien en doen tijdens slecht weer. Schuilen voor de regen in Amsterdam. Het is even doorzetten: soms kom je, ondanks het raadplegen van een buienradar, niet helemaal kurkdroog op de bestemming aan. Maar een storm, regen of onweersbui betekent nog niet dat je bent veroordeeld tot een dagje binnen blijven. Wie bereid is het slechte weer héél even te trotseren, kan in Amsterdam namelijk kiezen uit de leukste overdekte uitstapjes. Struin een overdekte markt af. In Amsterdam vind je het hele jaar door talloze overdekte markten op bijzondere locaties, waar je een tweedehands juweeltje op de kop kunt tikken. Om de drie weken kun je in het weekend fijn struinen in de befaamde IJ-Hallen op het NDSM-werf, die inmiddels bekend staan als de grootste vlooienmarkt van Europa. In Cultuurpark Westergasfabriek vinden er twee markten plaats: de Sunday Market elke eerste zondag van de maand met mode, design, kunst, eetkraampjes en leuke artikelen en activiteiten voor kids; en de NeighbourFood Market meestal het derde weekend van de maand met allerlei streetfood om je vingers bij af te likken.
Meivakantie: 3 leuke dingen om met de kids te doen in Amsterdam. mamaschrijft.
Meivakantie: 3 leuke dingen om met de kids te doen in Amsterdam. mei 3, 2018. Meivakantie: 3 leuke dingen om met de kids te doen in Amsterdam. De meivakantie is alweer in volle gang en de lente heeft zich al enkele keren laten zien.
Zin om leuke dingen te doen? Tips voor originele activiteiten in Amsterdam.
En als jij er ook van houdt om nieuwe dingen te proberen en leuke dingen te doen met je vriend of vriendin dan zit je hier goed. Wat mij betreft is dit een greep uit alle originele activiteiten in Amsterdam.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Leuke dingen doen met kids in Amsterdam Mounira's' Mansion.
Leuke dingen doen met kids in Amsterdam. By Mounira Mansour maart 15, 2017. Ik merk vaak dat men het lastig vindt om dingen te bedenken die je met je kids kunt doen. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen die wij zoal doen.
Agenda Amsterdam Roest.
Zaterdag 7 April staat de hele dag in het kader van één van de mooiste dingen aller tijden: vinyl. Na een aantal pracht-edities te hebben gehad strijkt de Good Music Vinyl Market nu neer in ònze oase. Bevriende platenwinkels/labels met een oor en oog voor kwaliteitsmuziek van disco tot soul, house en jazz hiphop en afro verkopen hun favoriete platen voor scherpe prijzen. De dag wordt compleet gemaakt met bier en strictly vinyl sets. Na de markt kan men blijven voor een hapje en een lekker feestje: de Bad Music Vinyl Afterparty. Kortom; een ideale hangout waar je nieuwe platen scoort, achterover hangt, niets hoeft en gezellig bier drinkt. Je kent het wel! BAD MUSIC VINYL AFTERPARTY. All Day, Gratis Entree. 13 april 1800.: Vrijbarlag is dé vrij-mi-bo met Marcel Barlag bij Amsterdam Roest.
Amsterdam: de leukste dingen om te doen in onze hoofdstad.
Gevalletje van massaproductie en komt vooral voor in grote steden als Amsterdam bij va. Planthive is een slimme moestuin voor de toekomst Thuis tuinieren zonder tuin of balkon. Deze badass stroopwafels móet je een keer proeven! Gek op zoete dingen?
Top 10 Amsterdam tips bezienswaardigheden, attracties, leuke dingen om te doen GuideandGo.
Maak onbeperkt gebruik van de Hop-on-Hop-off bus en maak een rondvaart over de beroemde grachten van Amsterdam. Toon alle activiteiten in Amsterdam. Onze tips voor Amsterdam. Amsterdam, stad van de tulpen, grachten, ontelbare fietsen, vele tradities maar altijd met een creatief randje.

Contacteer ons